Pomlađivanje hormonalnog i živčanog sustava

POMLAĐIVANJE HORMONALNOG I ŽIVČANOG SUSTAVA

Posljednjih godina dogodilo se nekoliko stresnih situacija koje su ostavile posljedice na naš organizam. Što više stresa i trauma doživljavamo, naše žlijezde u glavi rade lošije, a posljedično i hormonski sustav.

Pravilan rad žlijezda u glavi (hipotalamus, hipofiza, epifiza) iznimno je važan za naše zdravlje i dobrobit. Kada žlijezde rade optimalno, zdravi smo, vitalni, dobro se osjećamo, znamo stvarati kvalitetne odnose i živimo svoju misiju.

Naš izgled i naše emocionalno raspoloženje ovise o našem hormonskom sustavu. Sve hormonske neravnoteže mogu dovesti do mnogih bolesti.

Na radionici ćemo naučiti kako prirodnim putem podržati svoje zdravlje, poboljšati odnose, pomladiti svoj izgled i poboljšati kvalitetu života na svim područjima. Aktivacijom mišića lica i mišića dna zdjelice zapalit ćemo žlijezde u glavi i potaknuti rad našeg hormonalnog sustava. Ovo će također fizički trenirati naše mišiće dna zdjelice i podići i pomladiti naše lice. Objasnit ćemo zašto je toliko važno, za sve ljude, voditi računa o bioritmu prirode i našeg tijela (dobio Nobelovu nagradu 2017.), te kako muškarci i žene na svim područjima mogu iskoristiti potencijale koje nosi menstrualni ciklus . Naučit ćemo kako zapaliti zlatnu ženu iznutra, vratiti se svojoj ženskoj biti i kako muškarac otključava 5 muških supermoći. Dotaknut ćemo se i toga kako uz pomoć prehrane i superhrane dodatno podržati svoje hormone i žlijezde u glavi. Zadnja dva dana učiti ćemo o dijagnostici, odgovarati na specifična pitanja polaznika i posvetiti vrijeme individualnom savjetovanju svih sudionika.

Program će se prilagoditi grupi polaznika, tako da će svaki polaznik ponijeti najviše praktičnih i teorijskih znanja koja će ga podržavati u životu.

Dobrodošli su i muškarci i žene svih dobi.

Radionica je namijenjena svima koji imaju bilo kakve zdravstvene probleme, probleme u partnerskim odnosima ili žele preventivno brinuti o svom zdravlju i dobrobiti; pomladite svoj izgled, naučite nešto novo i otkrijte koje tajne krije naše tijelo.

Radionica se odvija cca 2 sata dnevno. Sastoji se od teorijskog i praktičnog rada. Odvija se na slovenskom jeziku.

Cijena jednotjedne radionice je 90 eura.

Više na:

Facebook: https://www.facebook.com/Juicy-Manifestations-with-Lucija-Tao-105874241230167/

Web stranica: www.lucija-tao.com

Instagram: https://instagram.com/juicy.manifestations?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Radionicu vodi Lucija Zupančič, licencirana instruktorica:
–  Tao face yoga &

–  Power brain yoga &

–  Juicy face lifting &
–  Tao woman lifting (Juicy golden woman) by Savina Atai & Mantak Chia 
–  Juicy face lifting massage by Savina Atai & Sandra Laznik

–  Theta healing by Vianna Stibal

& Master of Economic and Business Sciences

SLO – opis delavnice

Translate