prehrana

Vegetarijanska prehrana

Posebnost hotela i kampa Korinjak jest vegeterijanska prehrana (bez mesa, ribe i jaja), svakodnevno pripremana na mediteranskoj osnovi sa svježim namirnicama. Osnovu ove uravnotežene prehrane čine žitarice, tjestenine, orašasti plodovi, obilje sezonskog povrća i voće uz ljekovito začinsko bilje ubrano na otoku. U našoj kuhinji svaki dan pečemo razne slastice.

Veganska prehrana smanjuje rizik od srčanih bolesti, nekih oblika karcinoma, moždanog udara, reumatskog artritisa, bubrežnih kamenaca, visokog krvnog tlaka, astme i alergija. Tijekom cijelog boravka gostima hotela nudi se besplatno čaj od mediteranskih trava ubranih na otoku. U Snack baru u sklopu hotela, na samoj plaži možete se osvježiti slasticama, pićem i manjim jednostavnim obrocima tijekom cijelog dana i večeri. Ove godine četiri iskusna veggie kuhara biti će zadužena da i vaše nepce uživa u blagodatima koje pruža ovo posebno mjesto pod Suncem.

Doručak i večera uključeni su u cijenu polupansiona te se serviraju u samoposlužnom restoranu u hotelu, gdje se uslugom prehrane koriste i gosti kampa. Ručak je, uz nadoplatu, moguće pripremiti prema najavi, kao i zelene kašaste sokove po recepturama poznate Victorie Boutenko.

Translate