Proljeće na Ižu

Osjećate se kao da je zima, bez obzira koliko blaga bila, ipak ostavila trag na Vašem energetskom i fizičkom tijelu? Imate potrebu odbaciti sve one teške slojeve – sve ono što Vam više ne koristi,  osloboditi se tereta i postati lagani, kao proljetni povjetarac? 😊

Uzmite zasluženi predah, napunite baterije, iskoristite ovo posebno doba godine, vrijeme u kojem se priroda budi – da i sebe pokrenete u pozitivnom smjeru.

Odmaknite se od svakodnevnih obaveza i rutine uz podršku netaknute prirode:  kristalno čistog mora, mirisa borova i cvrkuta ptica. Zaustavite se malo i osjetite duboki mir i tišinu, koji su nam prijeko potrebni u ovom užurbanom svijetu, a koje već samim dolaskom na ovaj otok dobivate na dar.

Očistite tijelo uz ukusna vegetarijanska/veganska/bezglutenska/sirova jela, svježe pripremljena u hotelskoj kuhinji, meditirajte i prakticirajte jogu u borovoj šumi, tik uz more ili odmorite uz gong kupku i zvuk tibetanskih zdjela. Osjetiti ćete cjeloviti oporavak, na svim nivoima Vašeg  fizičkog, emotivnog, mentalnog i duhovnog bića.

Za one željne aktivnijeg odmora i rada na sebi, tu je i naš raznoliki program, u kojem svatko može pronaći nešto za sebe.

 
 
Zainteresirani? Imate pitanja?
Pišite nam na : reception@korinjak.com
 
Želite li rezervirati svoje mjesto? To možete napraviti ovdje, u svega nekoliko koraka. 🙂

 

Vidimo se na Ižu! 😊

 

Mobile: +385 95 372 00 24
Web: http://korinjak.com/

Face: Korinjak – vegetarian hotel & camp

Translate