Prvomajska ponuda

Jeste li znali da u Hrvatskoj već dugi niz godina postoji jedan hotel koji nudi isključivo vegetarijansku prehranu?

I nismo stali samo na tome, naši kuhari uz uz to pripremaju i ukusne veganske, bezglutenske, sirove i druge delicije.

Sve to možete pronaći i kušati na malenom otočiću Ižu kod Zadra, u hotelu i kampu Korinjak, koji je prava oaza pozitivnih vibracija.  Iskusan je to domaćin raznolikih programa osobnog razvoja, pod zajedničkim nazivom “Odmor za dušu”. 

Ovo jedinstveno, poprilično izolirano mjesto, okruženo netaknutom prirodom, obasjano suncem i okupano kristalno čistim morem, idealna je destinacija za duhovne tragače i sve one koji jednostavno žele malo pobjeći  od  stresne svakodnevnice te se opustiti i odmoriti svoj um, duh i tijelo.

Želite li odvojiti malo vremena za sebe i tijekom boravka se baviti nečim  što inače ne stignete u strci i buci suvremenog načina življenja – ovo je pravo mjesto za Vas. Napunite baterije i ispunite se duhovnom hranom. Priključite se nekoj od brojnih radionica, pridružite svakodnevnom prakticiranju yoge,  vježbajte ili meditirajte u jednoj od naših dvorana, na natkrivenoj terasi, u hladovini borova ili uz obalu mora. Bilo da dolazite kao individualni gost ili u grupi, organizirana šetnja uz more, penjanje na brdo uz izlazak sunca ili izlet hotelskom barkom do obližnjeg „robinzonskog“ otočića zasigurno će dodatno obogatiti Vaš boravak.

S obzirom da nam je i proljeće već pokucalo na vrata, iskoristite ovu priliku za zdravi i novi početak. Probudite se, budite “u tonu” prirode oko nas! Svoja vrata ove godine otvaramo za Prvi maj te Vas pozivamo da nam se pridužite za produženi vikend, uz posebnu ponudu:

Prvomajski paket, koji uključuje:

  • Smoothie dobrodošlice
  • 3 noćenja na bazi polupansiona (doručak i večera)
  • Izlet na otočić Rutnjak
  • Gong kupku
  • Jutarnju jogu i meditaciju

Cijena po osobi: 205 EUR

Otkrijte čari ovog našeg jedinstvenog otoka od samo dva slova, dopustite da optimizam i zadovoljstvo prevladaju u Vašim mislima, pokrenite tijelo uz jogu i iscijelite se uz pomoć mora, okruženi mirom, zelenilom i mirisom čiste prirode.

Više detalja možete pronaći na našoj web stranici:  www.korinjak.com

Ako ste zainteresirani ili želite više informacija, pišite nam nareception@korinjak.com

Vidimo se na Ižu! 😊

Srdačan pozdrav od tima hotela Korinjak


Mobile: +385 95 372 00 24
Web: http://korinjak.com/

Face: Korinjak – vegetarian hotel & camp

Translate