Ljetovanje uz radionicu otvaranja glasa i pjevanja

Dva sata dnevno u prelijepom ambijentu s pogledom na more, profesorica Gordana Šolajić učit će polaznike skupnom muziciranju kroz tehnike pjevanja.

Vježbe disanja, vokalize za širenje raspona i snage glasa, vježbe za izražajniji govor i pjevanje prilagodit će se mogućnostima.

Pjevat će se kanon , gregorijanski koral, world music, pop i jazz. Između dvije pjesme radit će se na opuštanju cijelog tijela kroz pokret, ples i meditaciju na umjetničku glazbu.

Pjevanje ima brojne zdravstvene benefite. Može sniziti krvni tlak, normalizirati rad štitnjače, opušta nervni sustav , jača pluća i srce. Glazba je hrana za mozak te istovremeno aktivira desnu i lijevu hemisferu, našu intuiciju i kognitivno.

Cilj radionice : edukacija , samorazvoj , zdravlje i prijateljstvo.

Svi ste dobro došli bez obzira na glazbeno predznanje otvoriti svoj glas!

O voditelju:

Gordana Šolajić, prof. diplomirala je glazbenu kulturu na Muzičkoj akademiji u Zagreb . Usavršavala se u solo pjevanju i zborskom dirigiranjuj. Završila je glazbenu terapiju u klasi primarijusa Breintenfelda te od tada drži radionice i predavanja na temu glazba i mozak. Radi kao nastavnik ritmike i glazbe u umjetničkoj školi u Zagrebu.  U  Udruzi PINK drži glazbenu terapiju. Održava radionice skupnog pjevanja i glazbene umjetnosti u Zagrebu.

Cijena : 100 eu

Kontakt: solajicgordana@gmail.com

091 1100116

Translate