Radionica rekonstrukcija starih uzoraka sa sistemskim konstelacijama - Nataša Čebulj

RADIONICA RJEŠAVANJE OBITELJSKE KARME I NEGATIVNIH EMOCIJSKIH OBRAZA U ŽIVOTU – OBITELJSKE, REKONSTRUKTIVNE I SISTEMSKE KONSTELACIJE S NATAŠOM ČEBULJ

ŽIVJETI U SRCU S KORIJENIMA – OBITELJSKE, REKONSTRUKTIVNE I POSLOVNE SISTEMSKE KONSTELCIJE S NATAŠOM ČEBULJ

– Hotel Korinjak, Veli Iž, Otok Iž Hrvaška, 10. – 17. 6. 2023

– od 10. do 17. 6. 2023 – (10. 6. u 20 sati prezentacijska večer, od 11. do 16. 6. 2023, od 9 do 13. sati – radionica, 16. 6. u 20. sati zaključak i zabava, 17. 6. polazak)

 

Imate li fetiša i tikova u životu? Imate li neobjašnjive osjećaje prema nekome o čemu vam je teško razgovarati? Privlače li vas neobjašnjivo situacije, stvari, ponašanja zbog kojih biste htjeli sakriti od sebe?

Rekonstrukcijskima sistemskim konstelacijama možemo prevladati karmičke obrasce raznih života i doći do svijesti bez određene svrhe i unutarnje borbe, što dovodi do ravnoteže između emocionalne, mentalne, fizičke i duhovne energije. To nam omogućuje da budemo u toku života u sadašnjosti, da možemo voljeti i biti voljeni. U prekrasnoj prirodi bit ćete potpomognuti da svoje tijelo, duh i um dovedete do opuštanja i uvida u obrasce našeg tijela, naše obitelji, naše zajednice, naše duše i njenih prošlih sjećanja.

ŠTO SU REKONSTRUKCIJSKE SISTEMSKE KONSTELACIJE?
Rekonstrukcijske sistemske konstelacije vodaju nas do veće svijesti i odgovornosti da prihvatimo nove izazove koje zahtijeva naša prisutnost na Zemlji. Sa njima možemo prevladati karmičke uzorke naših života i iskusiti te izazove s većom snagom i rastom. To nam omogućava da budemo u sadašnjosti u toku života kako bismo mogli voljeti i biti voljeni. Postoji svijest bez posebne svrhe i unutarnje borbe, što dovodi do ravnoteže između emocionalne, duševne, fizičke i duhovne energije. Sudionici će iskusiti promjenu sustava kroz vlastito iskustvo.

Bert Hellinger rasvijetlio je ono što polje uma obiteljskog sustava otkriva Strukturom obitelji. Došao je do zaključka da “prošla sjećanja duha” imaju posebno značenje u sferi obiteljskog polja. Na svom putu cjelovitog iscjeljivanja traume pojedinca, obitelji ili zajednice, tijelo dolazi do neočekivanih rješenja nakon prevladavanja emocija. Mnogo puta, na različite načine, mi ljudi susrećemo se sa “čudnim” silama koje su izvan naše sposobnosti da uočimo bilo što što je “duh” koji se manifestira nevidljivo. Nataša Čebulj je od Carolle Castillo naučila rekonstrukciju traumatskih obrazaca iz osobnog, obiteljskog, kolektivnog i multidimenzionalnog polja, koja omogućuje uspostavljanje novih životnih obrazaca u čovjeku. Usmjeren je na povezivanje i proširenje sistemskog polja obitelji rekonstruiranjem višeslojnog duha s posebnim rasporedima sustava koji nas dovode izvan polja “obiteljskog duha” i omogućavaju stvaranje novih veza.

Ljetni tjedan s rekonstruktivnim rasporedima sustava namijenjen je svima koji:
* želite upoznati ili produbiti svoje razumijevanje fenomenološkog pristupa rekonstruktivnih rasporeda sustava,
* svjesni ste važnosti vlastitog zdravlja i želite ga za sebe, za svoje bližnje, za svoju obitelj, za svoju tvrtku i zaposlenike, osjećate da iza vaših problema stoji nešto što ne možete postići samo svojom pameću..
Tijekom cijelog tjedna bit ćete uključeni u razne vrste radionica o postavljanju sustava kao sudionik, klijent ili predstavnik. Moći ćete postaviti svoju temu, pitanje, svrhu, želje i ciljeve. Posebna iskustva kako upoznati sebe u dubini svoje duše možete doživjeti u polju sistemske energije i duhovne svijesti koja služi životnoj sreći i uspjehu.

Skupovi sadržaja:
• Rekonstrukcija starih obrazaca na razini osobnih sjećanja u našim životima od začeća do danas,
• Rekonstrukcija starih obrazaca na razini sjećanja obiteljske duše
• Rekonstrukcija starih obrazaca na razini sjećanja kolektivne duše
• Rekonstrukcija starih obrazaca na razini sjećanja na mjesto i prostor u kojem smo rođeni i živimo
• Rekonstrukcija starih obrazaca na razini sjećanja naših života

KAD?
– od 10. do 17. 6. 2023 – (10. 6. u 20 sati prezentacijska večer, od 11. do 16. 6. 2023, od 9 do 13. sati – radionica, 16. 6. u 20. sati zaključak i zabava, 17. 6. polazak)

JEZIK:
Hrvatski i slovenski

GDJE?
Hotel Korinjak, Veli Iž
http://korinjak.com

TKO VODI RADIONICU?
Nataša Čebulj, ja sam kći, sestra, partnerica, mama, teta, baka, prijateljica. Po zanimanju univ. dipl. pedagoginja stručni ispit iz područja savjetodavnog rada, sistemski obiteljski terapeut po metodi Berta Hellingera, trenerica za konstelatore obiteljskih i sistemskih konstelacija i član Hellinger Sciencia. Imam 30 godina radnog iskustva, NLP i sistemski trener, specijalist za art terapiju, savjetnica i voditeljica treninga na području osobnog rasta. Sagradila sam svoju karijeru kao stručnjak za razvoj ljudskih resursa, organizacijsku klimu, kulturu. Upoznala sam sistemske konstelacije 2002 i uspjela sam krenuti 2008 samostalno, kada sam dobila certifikat Hellinger Sciencie. 2013. godine dobila sam i certifikat Bert Hellinger Instituta u Nizozemskoj za trenera kostelatora poslovnih in obiteljskih konstelacija i certifikat Carole Castillo iz Venezuele za konstelatora rekonstruktivnih konstelacija. 2014. godine sam ustanovila Institut za sistemske konstelacije u Sloveniji već ga 8 godina uspješno vodim. U Inštitutu trenirala je više od 50 konstelatora, koji može samostalno voditi radionice.
Više na: https://sistemske-postavitve.com/ekipa/natasa-cebulj/
PRIJAVU NA RADIONICU DO 8. 6. 2023:
institut@sistemske-postavitve.com
+386 41 975 008, +386 70 657 484

KOTIZACIJA:
Za tjedan dana radionica je 150,00 EUR
Cijena uključuje:
• Tjedno sudjelovanje od 9.00 do 13.00 sati u radionicama. Svaki učesnik ima i svoju osobnu konstelaciju.
• Možete platititi u hotelu ili na naš TR

Smještaj:
• Za smještaj kontaktirajte hotel Korinjak, putem:
• email: reception@korinjak.com, mob. +385 95 372 00 24;
• tel: 00385-(0)23-277-064 

 

Radionica – PDF – Slovenski

Translate