SPREMINJAMO SEBE, SPREMINJAMO SVET/ SA PROMJENOM SEBE MIJENJAMO SVIJET

Šest dni delavnice karmične diagnostike je namenjen tistim, ki želijo spremeniti svoje življenje. Čas v katerem živimo je zelo naporen. Od nas zahteva veliko prilagajanja in vlaganja naporov v ohranjanje kvalitete življenja. Da bi bili življenju kos, je nujno, da spoznamo, kako delujemo. Prvo, kar je potrebno sprejeti, je celosten pogled na življenje, kar pomeni razumevanje, da smo telesna, energijska in duhovna bitja. Nujno je razumevanje od kod prihajamo, ohranjanje smisla življenja in razumevanje odnosov med telesom, umom in duhom. Delavnica vam  v skupnih procesih, ki so energijsko podprti z moje strani ustvari močan sinergijski učinek, ki omogoča hitrejše in poglobljeno reševanje vzrokov za težave. Na delavnici bo poudarek na temu, kako si pridobiti in ohraniti dodatno energijo, ki jo potrebujemo za kakršno koli spremembo na področju zdravja, učenja, delo na projektih, izboljšanje odnosov,..

Ponuja vam možnost postopnega ozaveščanja vzrokov težav na posameznih ravneh in področjih našega življenja. Vsak dan predavanja – delavnice je namenjen določenem delu našega življenja, reševali bomo tako specifične kot celostne težave. Na vsakem predavanju – delavnici bom vodil tako imenovani skupinski proces aktivnega razreševanja vzrokov (proces transformacije) za težave, ki so povezane s posamezno temo predavanja in dviga zavesti. Začeli bomo z razumevanjem sveta in smisel življenja, odnosi s starši, začetek življenja, zakaj smo to kar smo, partnerski odnosi in odnosi z otroki, vpliv vseh odnosov na življenje, kako lahko živimo to kar smo.

Dodatek dopoldanskim delavnicam je drugi del delavnice, ki bo potekal popoldne v času ene ure in ga bo vodila Tina Ogorevc, terapevtka in učiteljica energijskih metod z zvokom in vibracijo. Popoldanska delavnica bo namenjena energijskemu delu na telesu. S pomočjo terapevtskih inštrumentov, ki vibrirajo s Schumannovo resonanco, bomo nadgradili energijske postopke in procese, ki jih boste izvajali dopoldne. Vse, kar se izvede energijsko v biopolju, je potrebno zavestno sprostiti tudi iz kristalne strukture kosti, mišic, ovojnic, tekočin, notranjih organov in tkiv, ki shranjujejo čustveni naboj, mentalni stres, informacije in vzorce iz različnih ravni biopolja. Če sprostimo in preobrazimo zastale energije tudi v telesnih strukturah, so energijski procesi bolj celostni.

Vsak dan boste delali na sebi in v parih, z namenom prizemljevanja in preobražanja energijskih blokad, odvečnega naboja, napetosti, destruktivnih čustev, upora … ki so shranjeni v v telesu. Lahkotne, preproste, zelo prijetne in globoko sproščujoče terapije vam bodo pomagale zaključiti dopoldanske procese, se zasidrati v sedanjem trenutku, v svoji sredini in tako okrepiti axis mundi.

Shumannova resonanca je utrip Zemljinega elektromagnetnega polja, te frekvence na telesa živih bitij delujejo zdravilno in regenerativno. S poljem Zemlje se bistveno bolje in hitreje povežemo s pomočjo inštrumentov, ki proizvedejo frekvence, ki nas uglasijo. Globina Zemlje v energijskem smislu je na Ižu nekaj posebnega, zato se je tudi s podporo kraja možno bolje odpreti pretoku energije z namenom zdravljenja in dviga čistega ustvarjalnega potenciala.Predznanje ni potrebno. Terapevtski inštrumenti bodo na voljo za izposojo v času delavnice.

Cena tedenske delavnice ki jo vodi Marjan Ogorevc je 180e, cena delavnice, ki jo vodi Tina Ogorevc pa 90e. Lahko se udeležite, samo prvega ali samo drugega dela delavnice, ali pa obeh. Vse informacije, rezervacije sob – kampa in delavnice gre preko www.korinjak.hr reception@korinjak.com kjer najdete tudi ves program, druge voditelje delavnic. Delavnica je v slovenščini in se ne prevaja.

Marjan Ogorevc

www.marjanogorevc.si

https://www.facebook.com/ogorevcmarjan/

Translate