SA PROMJENOM SEBE MIJENJAMO SVIJET

SA PROMJENOM SEBE MIJENJAMO SVIJET

Šest dana radionice karmičke dijagnostike namijenjen je onima koji žele promijeniti svoj život na bolje. Živimo u vremenu koje od nas traži puno napora, prilagođavanja i ulaganja u to da sačuvamo kvalitetu života koju smo postigli. Da bi se mogli nositi sa time, nužna je spoznaja o tome kako djelujemo. Kao prvo, potrebno je prihvatiti holistički pogled na svijet i prihvatiti, da smo tjelesna, energetska i duhovna bića. Korisno je razumijeti odakle dolazimo, kakav je smisao života i razumijevanje odnosa između tjela, uma i duha. Na radionici se u procesima, koji su energetski podržani sa moje strane, stvori jaki sinergijski učinak, koji omogućava brže i dublje rješavanje uzroka problema.

Na radionici ćete imati mogućnost postupno osvijestiti uzroke za probleme na pojedinim područjima života. Svaki dan će biti namijenjen određenom segmentu života, rješavat ćemo specifične i cjelovite probleme. Na kraju svakog dana predavanja ići ćemo u vođeni proces (proces transformacije) aktivnog razrješavanja uzroka koji su povezani sa temom za taj dan. Započet ćemo sa razumijevanjem svijeta i smislom života, te nastaviti sa odnosima sa roditeljima, početkom života, zašto smo to što jesmo, partnerskim odnosima i odnosima sa djecom, utjecajem svih odnosa na život i na kraju kako možemo živjeti to što jesmo.

Dodatak prošlim radionicama je drugi dio radionice, koji će se odvijati poslije podne u trajanju jedan sat, a vodit će ga Andrej Ogorevc učitelj AEQ kliničke somatike (več o kliničkoj somatiki na https://www.youtube.com/watch?v=FnhoOMog98Q ). Na tom dijelu radionice spoznat ćemo i osvijestiti pogrešan način kretanja i pogrešne  navike kretanja, zbog kojih imamo različite tjelesne probleme kao što su bolovi u vratu, kralježnici, kukovima, koljenima,… Pomoću metode kliničke somatike i posebnih vježbi, reprogramirat ćemo naše kretanje i stvoriti nove navike. Ti procesi podupiru procese karmičke dijagnostike na tjelesnoj razini. Uzrok kronički napetih mišiča je senzorno – motorna amnezija, koja je nastala kao posledica povreda na psihički, energetskoj i tjelesnoj razini, kao i pogrešnih navika i stresa. U stanju senzorno motorične amnezije, mišiči ostaju trajno napeti, bez obzira na to kako ih pokušamo opustiti. Trajni efekat nema niti masaža, yoga, kiropraktika, tablete protiv bolova,… ako želimo trajnu opuštenost, potrebno je napete mišiče naučiti kako da se opuste. Ako to radimo zajedno ssa procesima karmičke diagnostike, rezultati su puno veči.

Cijena radionice koju vodi Marjan Ogorevc iznosi 150e, cena radionice AEQ kliničke somatike, koju vodi Andrej Ogorevc iznosi 70e. Možete ići samo na jednu radionicu ili na obje.oba dijela radionice je 220e.

Radionica je na slovenskom jeziku i nema prevođenja.

Marjan Ogorevc
www.marjanogorevc.si https://www.facebook.com/ogorevcmarjan/

Translate