samozdravljenje z zvokom in vibracijo

Šest dni delavnice je namenjih učenju dela na sebi s terapevtskimi glasbenimi vilicami. Terapije, ki jih bomo delali, so kombinacija dela z zvokom in vibracijo, torzijskim poljem in tehnikami za zdravljenje energijskih blokad v biopolju in telesu. Energijsko delo z zvokom in vibracijo je preprostejše za učenje, omogoči boljše rezultate in hitro učenje tudi popolnim začetnikom.

Spoznali in preizkusili boste lahko različne terapevtske glasbene vilice, komplete in lestvice, ki se uporabljajo pri terapijah in zvočnih kopelih, ta del bo informativne narave. Praktične vaje in postopki, ki jih boste z vodstvom izvajali na sebi in v parih, pa bomo delali z obteženimi glasbenimi vilicami iz Pitagorejske harmonične lestvice, ki bodo na voljo za uporabo v času delavnice.

Posebnost obteženih glasbenih vilic je v tem, da so široko uporabne – njihova vibracija se usmerja v telo – v kosti, mišice, notranje organe in tudi v biopolje, čakre in meridiane oziroma akupresurne točke. Z njimi energijsko očistimo kristale, predmete, uredimo energijo v prostorih. Harmonični zvoki in vibracije, povezani s sveto geometrijo, razgradijo blokade v telesnih strukturah in v energijskem polju in omogočijo samozdravljenje in spremembo na vseh ravneh.

 

Program delavnice bo obsegal:

  1. Teoretični del: spoznavanje energijskega dela z zvokom in vibracijo, predstavitev različnih inštrumentov in lestvic, povezava zvoka in materije, sveta geometrija in zvok (zlati rez, matemtična zaporedja)
  1. Praktični del:

-učenje ustvarjanja zvočnega torzijskega polja, izvajanje energijskih procesov za čiščenje blokad v telesu in energijskem polju, vzpostavljanje zlatega reza v telesnih in energijskih strukturah s pomočjo vibracije

-delo na telesu: energijska masaža z obteženo vilico (sproščanje napetosti, krepitev mišic, spodbujanje pretoka limfe, zdravljenje celulita, delo na tonusu mišic obraza in na gubah), odpravljanje bolečin v sklepih, mišicah, hrbtenici, odpravljanje glavobola in splošne zakrčenosti celega telesa z namenom izboljšanja celostne ravni energije, kvalitetnega spanja in regeneracije

-delo na meridianih: spodbujanje pretoka energije v sistemu meridianov z obteženo vilico

-delo na čakrah: krepitev delovanja čaker, zbiranje energije v središču, pogled na axis mundi preko posameznih čaker

-čiščenje kristalov, predmetov in energije v prostorih z zvokom in vibracijo

 

Delavnico vodim Tina Ogorevc Pavlin.

Cena delavnice v trajanju 6 dni/ 4 ure na dan je 180 eur. Število udeležencev je omejeno na 30.

Delavnica bo v velikem delu praktične narave, potekala bo na stolih in na blazinah na tleh. Delali boste na sebi, vaje pa bodo tudi v parih. Glasbene vilice niso vključene v ceno delavnice in si jih boste izposodili za čas delavnice. Za nakup terapevtskih inštrumentov za nadaljevanje dela doma bom zainteresiranim posredovala informacije.

Delavnica je v slovenščini in se ne prevaja.

Translate