To što tražiš, to i nađeš – uvjerenja vode naš život

To što tražiš, to i nađeš – uvjerenja vode naš život

 

Što je ispravno, a što pogrešno? Što me ograničava da ne postignem ono što želim? Zašto se osjećam zaglavljeno u nekom području? Zašto mi se događaju određene situacije?

Ljudsko biće i njegov um riznica je iskustava i učenja koja je sam prikupio i koja su skupili svi njegovi preci. Većina tih učenja učinkovito nam služi u životu. Ali postoje i učenja ili uvjerenja koja nas ograničavaju i čine nesretnima.

Na radionici učimo o neurološkim činjenicama o snazi i strukturi uvjerenja. Doznajemo kako nastaju i kako utječu na naše ponašanje i životne odluke. Zajedno aktivno istražujemo područja života: zdravlje, odnose, materijalnu dobrobit i rad. Upoznajte ALAT za promjenu uvjerenja i naučite kako ga koristiti.

U istraživanju ćemo koristiti alate Points of You.

Kući nosite nova uvjerenja koja vas podržavaju i sposobnost upotrebe tehnike kad god vam zatreba. Možete ju koristiti za sebe, za druge ili profesionalno (treniranje, terapije, savjetovanje). Radionica je također namijenjena svim bivšim polaznicima NLP obuke, tako da na vođeni i dubinski način možete istraživati i mijenjati ono što vas ograničava.

Radionica će se održati na slovenskom jeziku.

 

Cijena: 6 dana – 130 €

Raspored: od nedjelje do petka od 9:00 do 12:00.

Radionicu vodi Suzana Pibernik, dipl. ing. informatike, NLp trener, trener, predavač i šaman drevne afričke filozofije. Već dugi niz godina vodi NLP treninge i druge radionice za osobni, poslovni i duhovni rast. Kao menadžer, poduzetnik, predavač i šaman, ona drevno znanje povezuje s neurologijom i smjelo ga smješta u ovaj prostor i vrijeme.

Karakterizira ju intuicija, duboko razumijevanje ljudske prirode, stalno učenje i bezgranično povjerenje u ljude i njihove potencijale.

 

Translate