Tretmani Obnove Duha I Tijela

Orgonska komora i terapija kisikom

Alternativni način liječenja jedinstven u cijeloj Hrvatskoj! Unutar orgonske komore stvara se jako vibracijsko polje koje iscjeljuje i obnavlja stanice organizma. Tretman traje sat vremena i direktno utječe na imunološki sustav i raspoloženje, a već pri prvom tretmanu uspostavlja se ravnoteža na energetskom, mentalnom i duhovnom nivou. Kod težih oboljenja preporuča se terapija od pet uzastopnih tretmana kako bi tijelo ojačalo i na potpuno prirodan način pobijedilo bolest. Terapija kisikom traje 30 minuta, a čisti kisik udiše se za vrijeme ležanja u orgonskoj komori. Kisik pomaže prehraniti mozak i mišiće te pospješuje rad srca, također bistri um, obavlja detoksikaciju tijela i puni ga energijom.
Osobitno pomaže osobama oboljelima od raka, kroničnih bolesti te osobama koje se oporavljaju nakon operacija i kemoterapije.

 

Ozonska komora

Terapija ozonom traje 30 minuta, a za to vrijeme ozon potiče proizvodnju crvenih krvnih stanica čime omogućuje veliku koncetraciju kisika u krvi dugo vremena po završetku terapije. Napada viruse direktno, ciljajući njihovu “reproduktivnu” strukturu. Ujedno napada i zaražene stanice koje pod teretom bolesti nemaju toliki antioksidativni potencijal te ih tako uništava. Tretman je izrazito ugodan jer podsjeća na vrijeme provedeno u saunu. Topla para otvara pore tijela, a zatim se lagano ispušta ozon kojim se tijelo hrani i pobjeđuje bolesti.

 

Holistički zvuk gongova i tibetanskih zdjela

U hotelu Korinjak svakodnevno se odvija nezaboravno iskustvo GONG ZVUČNE KUPKE. Oni koji nikada nisu probali pitaju: što je to, kako djeluje, što ja moram raditi ? Oni koji su je jednom doživjeli, vraćaju se ponovno, ona je neizostavni dio programa Odmora za dušu i boravka naših gostiju.
Zvuk i vibracija gongova i tibetanskih zdjela odstranjuje i razgrađuje sve što je višak, usklađuje nas sa prvotnim vibracijama, briše stare zapise i programe, a u isto vrijeme nas preobražava i vodi na put ozdravljenja na svim razinama. Više o gong kupki: Holistički zvuk gongova i tibetanskih zdjela

Translate