Unutarnji put u kozmičku svijest

Unutarnji put u kozmičku svijest

UNUTARNJI PUT U KOZMIČKU SVIJEST

S NEVENKOM ŠOLAJIĆ

 U uvodnom dijelu sedmodnevne radionice, podsjećam vas da naše tijelo nije nipošto samo fizičko tijelo,ono je i fizičko,i psihičko,i duhovno.Zato ljudima uvijek kažem,neka najprije fizičko tijelo bude očišćeno od svih otrova,um neka bude rasterećen svake vrste smeća i otpada misli,neka duša bude slobodna od svih ovisnosti,vezanosti,idealizacija lažnog Ja,jer samo tako stižete do svog izvora.Kada ste u centru,nema više ega,i sam izvor vašeg postojanja počinje

funkcionirati.Tada ste vi samo provodnik,a kozmos počinje strujati kroz vas i davati vam onoliko energije koliko je potrebno da biste iscjelili sve svoje stanice i tkiva.Kad uspijete postići prazninu uma,otvarate svoj srčani centar,i tada poteče silna energija,volim reći ,događa se kozmička ljubav-a tada ne možete biti bolesni.

Moja vlastita metoda samoiscjeljivanja vodi vas upravo u to stanje.Ne liječim vas ja ,već vaše istinsko „ja“,taj mali kvant kozmičke svijesti,koji nosi u sebi sva znanja,mudrosti i moći svemira,kao i iscjeliteljsku snagu i moć.

 PROGRAM:

  1. Integralna metoda samoiscjeljivanja( dr.sc.N.Šolajić)
  2. Vježbe komunikacije-kvantni pomak svijesti
  3. Spiritualne vježbe-Transcendencija

Sedmodnevni program : 3 sata dnevno + 1 sat analize zdravlja

Kotizacija: 100 eura

Više upita na: nevenka.solajic@xnet.hr

Kontakt: 00385911778870 

O VODITELJICI 

Dr.sc.Nevenka Šolajić-Božičević je doktor medicinskih znanosti,holistički terapeut i kozmobiolog.

Čitav svoj radni vijek radila je kao znanstveni istraživač i nastavnik u Školi nar.zdr.»A.Štampar»,Zdravstvenom Veleučilištu i Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.Stekla je doktorat medicinskih znanosti iz područja farmacije te objavila velik broj stručnih i znanstvenih radova.

Prije otprilike 20 godina započinje učenja i istarživanja Kozmobiologije zlužeći se u početku metodom oca kozmobiologije dr.Reinholda Ebertina.

Otkriva nove neslućene mogućnosti ranog otkrivanja kao i liječenja brojnih bolesti iz nesvjesnog.

Prolazi i sama  školu duhovnog samorazvoja,služeći se duhovnom literaturom i prektičnim spiritualnim vježbama.

Na tom putu susreće brojne velike učitelje od kojih prima dragocjena znanja.

Utemeljila je Udrugu za promicanje holističkog zdravlja čovjeka u Zagrebu

i više godina primjenjuje Program koji je usmjeren na pozitivnu transformaciju ličnosti i postizanje cjelovitog zdravlja.

Kroz znanstvene uvide i spiritualne mudrosti uspostavila je vlastitu integralnu metodu samoiscjeljivanja koju primjenjuje u prevenciji i liječenju brojnih bolesti.

Danas radi vrlo aktivno kao holistički terapeut i kozmobiolog.

 

Translate