Yoga – Nikad Nije Kasno Početi – Ivica Pađen

YOGA – NIKAD NIJE KASNO POČETI – IVICA PAĐEN

Smisao i cilj radionice je da se osvijestimo i počnemo promatrati život kao božansku iskru, koju nam je dala najviša Kreacija. Program kojeg diktiraju sami polaznici je koncipiran na bazi elemenata Hatha yoge s terapeutskim učinkom. Voditelj će prenijeti svoje iskustvo bavljenja jogom koja mu je doslovce spasila život – na psihičkoj, fizičkoj i duhovnoj osnovi. Unutar ovog programa nastojati ćemo osviještavati tok i put energije, energetske blokove u tijelu, put energije i zašto činimo greške u svakodnevnici, te kako te greške imaju pozitivan efekt, a kako negativan u konačnici na tijelo.
Pozivamo Vas da se odazovete radionici i dođete vježbati u predivnom okruženju, u prirodi, uz samo more.
Očekuje nas edukativna, interesantna i iznad svega  zabavna radionica, puna pozitivne energije i nadahnjujućeg okruženja.

O voditelju: Ivica Pađen, profesor i učitelj Waldorfske pedagogije iz Rijeke, yogu prakticira već 36 godina, te je stekao zvanje instruktora yoge sa međunarodnim certifikatom. Posjeduje bogato životno iskustvo u Yogi i kroz Yogu, a zadnjih 25 godina njegov rad je usmjeren upravo na rad sa grupama. Vodi terapeutske yoga programe prilagođene raznim dobnim skupinama, trudnicama, adolescentima, te starijim osobama, visoko specijalizirani i prilagođeni upravo mogućnostima i potrebama polaznika.
Dugi niz godina je bio bolestan i upravo mu je joga pomogla u fizičkom, mentalnom i duhovnom razvoju i zdravlju. Iz te perspektive, iz prve ruke je upoznat s korisnim učincima yoge i daje sve od sebe da svoje znanje podijeli sa drugima.
“To je sjajna motivacija, kao i simbol zahvalnosti za program, kada osoba koja pohađa, u prilično kratkom razdoblju osjeti poboljšanje u vezi s bilo kojim problemom koji ih opterećuje, bilo da je fizičke, psihološke ili duhovne prirode.
Moj osobni moto je: „Gram prakse vrijedi više od tone teorije “. Što se tiče učinkovitosti i korisne prirode yoge, ako bilo tko ima dvojbe, toplo ih pozivam da se pridruže našem grupnom programu i osobno provjere.  Vaš Ivica ! 

Translate